11. svibnja 2021.

Postupak studentskog vrednovanja cjelokupne razine studija

Poštovani studenti, Odjel za kvalitetu Sveučilišta u Splitu provodi postupak studentskog vrednovanja cjelokupne razine studija. Vrednovanje se provodi kod studenata koji su završili preddiplomski sveučilišni studij, diplomski sveučilišni studij i integrirani  studij.
Cilj postupka je utvrditi zadovoljstvo i stavove studenata o cjelokupnom studiju (općim uvjetima studiranja, administrativnim i stručnim službama, sadržaju i organizaciji studijskog programa, provedbi nastave i postupcima procjene znanja, odnosu nastavnika prema studentu, institucionalnoj potpori studiranju, odnosima između studenata te ostalim aspektima studiranja) kako bi se ukazalo na mogućnosti poboljšanja kvalitete cjelokupnog studija.

Postupak se provodi elektroničkim putem tako da djelatnici studentske referade studentu prilikom preuzimanja potvrde o završetku studija dodjele šifru (s kojom student pristupa ispunjavanju ankete) i upoznaju ga sa važnosti i ciljevima ispunjavanja ankete.

Ispunjavanje ankete je anonimno i dobrovoljno.

Anketa se ispunjava putem računala (koristeći preglednik Internet Explorer, Mozila Firefox, Google Chrome) ili putem mobitela. Računala za pristup anketi dostupna su vam i u prostorijama studentske referade na Gripama.

Da bi ste pokrenuli anketu potrebno je upisati zaporku koju ste prethodno dobili od anketara (službenika referade).
Na kraju ispunjene ankete potrebno je kliknuti Submit, nakon čega U redu.

Poveznica za ispunjavanje ankete:  http://evasys.unist.hr/evasys/online/
­
­

Anketi će se moći pristupiti do 31. listopada 2021. godine

Odbor za kvalitetu UMAS-a i Odjel za kvalitetu Sveučilišta u Splitu

Ciljevi